Axbom Innovation AB

Digital omtanke

Info och beställning

Utgiven april 2019

Main content

Boken Digital omtanke med en röd rosett runtomBoken Digital omtanke med en röd rosett runtomAlla digitala tjänster har en mänsklig påverkan. Men sällan mäter vi och följer upp hur människors välmående förändras som ett resultat av det vi skapar. Det vill jag ändra på. Digital omtanke är en handbok som hjälper dig att tänka om, och ger dig praktiska verktyg som du kan börja använda direkt i dina projekt.

Fyll i dina uppgifter nedan så skickar jag boken tillsammans med en digital faktura på 120 kronor per bok. Då ingår moms och frakt inom Sverige.

Digital omtanke ges ut av Eget Förlag. Det ska vara enkelt att lära sig nya saker. Därför ger vi ut små och snabblästa handböcker. De tar två timmar att läsa och går enkelt att ta med sig i jackfickan. Vi kallar det kunskap på nolltid. Finns också som e-bok.

Läs mer om boken.

/Per

Beställ­nings­for­mulär

Direkt från författaren

Tyvärr kan jag inte hantera e-fakturor till offentlig sektor på ett enkelt sätt. Du som behöver e-faktura kan till exempel köpa handboken hos Bokus eller Adlibris. Eller köp privat här och hantera utgiften som ett utlägg. Jag ber om ursäkt för krånglet.

Beställningen innebär att jag lagrar ditt namn och beställnings­uppgifter på ett säkert sätt. Jag använder dem endast för att hantera beställningen.